Begeleid wonen voor mensen met een beperking

Begeleid wonen voor mensen met een verstandelijke beperking

Bij Hoeve Braamhorst bieden we begeleid wonen voor mensen met een verstandelijke beperking, waarbij persoonlijke aandacht en maatwerk centraal staan. Onze 24-uurs zorg is speciaal ontworpen voor mensen met een licht verstandelijke beperking en biedt een veilige, ondersteunende omgeving waarin bewoners zich kunnen ontwikkelen en groeien. We begrijpen dat elke persoon uniek is en daarom richten we ons op de individuele behoeften en mogelijkheden van onze bewoners. Ons team van ervaren zorgprofessionals staat altijd klaar om begeleiding en ondersteuning te bieden, zowel op emotioneel, sociaal als praktisch vlak. Door middel van dagelijkse activiteiten, therapieën en persoonlijke begeleiding helpen we onze bewoners een betekenisvol en zelfstandig leven te leiden, ondanks hun beperking. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor begeleid wonen voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking?

Zelfstandig of samenwonen

Bij Hoeve Braamhorst geloven we dat zelfstandig of samenwonen voor mensen met een verstandelijke beperking bijdraagt aan hun welzijn en zelfvertrouwen. Onze kleinschalige, landelijke zorgwoningen in de buurt van Baarlo bieden een huiselijke en rustgevende omgeving waar bewoners zich thuis kunnen voelen. We bieden 24-uurs zorg en begeleiding, waardoor bewoners de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben, wanneer ze die nodig hebben. Ons begeleid wonen opties voor mensen met een beperking zijn gericht op het bevorderen van zelfredzaamheid en sociale interactie, met oog voor de individuele wensen en behoeften van elke bewoner. Of het nu gaat om het ontwikkelen van dagelijkse vaardigheden, het deelnemen aan sociale activiteiten of het vinden van een balans tussen zelfstandigheid en begeleiding, bij Hoeve Braamhorst creëren we een omgeving waarin iedereen zich gewaardeerd en begrepen voelt. Daarom zijn er zowel zelfstandige woonopties, als woonopties waar je met 1 of 2 andere deelnemers samenwoont.

Begeleid wonen voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking in Noord-Limburg

Voor meer informatie over de mogelijkheden bij Hoeve Braamhorst voor begeleid wonen voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking kun je altijd even langskomen of contact met ons opnemen. We staan klaar om je te helpen en je vragen te beantwoorden.

Aanmelden Werken bij / met Hoeve Braamhorst

Aanmeldformulier Werken bij