Begeleid wonen Noord-Limburg

Begeleid wonen Noord-Limburg

Een plek voor begeleid wonen in Noord-Limburg? Bij Hoeve Braamhorst bieden we mensen met NAH, niet aangeboren hersenletsel, chronisch GGZ problematiek of licht verstandelijke beperking de optie tot begeleid wonen in Noord-Limburg. Gelegen in het prachtige Baarlo, kunnen er in totaal tussen de 11 en 15 bewoners gebruik maken van onze zorgwoningen. Met onze zorgwoningen kunnen onze bewoners kleinschalig begeleid wonen in Peel en Maas. Een mooie landelijke omgeving op slechts een paar kilometer van het centrum van Baarlo. Aangrenzend aan de zorgwoningen ligt het perceel voor onze dagbesteding. Hier kunnen onze bewoners en deelnemers hun talenten en krachten verder ontwikkelen. Bij Hoeve Braamhorst is er de optie om begeleid te wonen in Noord-Limburg met 24-uurs zorg. Ten alle tijden is zorg en toezicht binnen handbereik voor de bewoners.

Begeleid zelfstandig wonen voor volwassenen

Hoeve Braamhorst biedt de mogelijkheid tot begeleid zelfstandig wonen voor volwassenen. Onze zorgwoningen maken het mogelijk voor mensen om zelfstandig of samen met een/twee bewoners te wonen. Begeleid zelfstandig wonen is vaak een grote en belangrijke stap in het leven van onze bewoners. Bij Hoeve Braamhorst kijken we samen naar de krachten en talenten van de bewoner. Gezamenlijk geven we vervolgens het leven een zinvolle en betekenisvolle invulling. Met ons positieve gedachtegoed staat de ontwikkeling en zelfstandigheid van de bewoner centraal. Begeleid zelfstandig wonen voor volwassenen in Noord-Limburg? Dan is Hoeve Braamhorst de oplossing.

Begeleid wonen in Peel en Maas?

Voor begeleid wonen in Peel en Maas is Hoeve Braamhorst de ideale plek. Voor mensen met NAH, GGZ problematiek of een licht verstandelijke beperking biedt Hoeve Braamhorst de mogelijkheid om begeleid te wonen in Peel en Maas. Ons perceel in Baarlo ligt in een rustige en groene omgeving. Tegelijkertijd is het bruisende centrum van Baarlo op korte afstand te vinden. Onze locatie is gemakkelijk te bereiken en heeft voldoende ruimte voor de bewoners om een wandeling te maken of even tot zichzelf te komen. Kortom, Hoeve Braamhorst is de perfecte locatie voor mensen met NAH, GGZ problematiek of een licht verstandelijke beperking om begeleid te wonen in Peel en Maas. Neem contact met ons op en dan laten we graag onze prachtige locatie zien.

Wilt u ook begeleid wonen met in Noord-Limburg?

Neem dan contact met ons op en we bekijken graag samen naar de mogelijkheden.

Aanmelden Werken bij / met Hoeve Braamhorst

Aanmeldformulier Werken bij