24 Uurs begeleid wonen

24 Uurs begeleid wonen in Limburg

Een plek waar mensen met NAH of GGZ-problematiek 24 uurs begeleid kunnen wonen in Limburg, dat is Hoeve Braamhorst. Op onze prachtige locatie in Baarlo bieden wij mensen de optie om begeleid te wonen met 24 uurs zorg. In totaal kunnen er tussen de 11 en 15 bewoners gebruik maken van onze 24 uurs zorgwoningen. In onze woningen kunnen bewoners namelijk samenwonen met andere bewoners, of volledig zelfstandig wonen. Dit hangt af van de wensen van de bewoner, de behoeftes van de bewoner en de mogelijkheden binnen onze woningen. Hoe dan ook is er 24 uurs begeleiding beschikbaar. 24 uurs begeleid wonen in een mooie landelijke omgeving? Het bruisende centrum van Baarlo op slechts een paar kilometer afstand? Ten alle tijde 24 uur zorg beschikbaar? Hoeve Braamhorst is dé locatie voor 24 uurs begeleid wonen in Limburg. Meer informatie? Kom dan gerust een keer langs of neem contact met ons op. Dan bekijken we graag samen de mogelijkheden.  

24 Uurs begeleiding

24 Uurs begeleiding is altijd beschikbaar voor onze deelnemers en bewoners. Dat is het voordeel van 24 uurs begeleid wonen bij Hoeve Braamhorst. Overdag is er de mogelijkheid om mee te doen aan de dagbesteding. Op het aangrenzende perceel kunnen onze deelnemers en bewoners genieten van zinvolle dagbesteding. Hierbij kijken we samen naar de krachten en talenten van het individu. Wat is er wel mogelijk en hoe geven we het leven een zinvolle invulling? De ontwikkeling en zelfstandigheid van de deelnemers staat centraal. Er is altijd 24 uurs begeleiding en zorg beschikbaar, mochten de deelnemers hier behoefte aan hebben. Dankzij onze ruimtelijke omgeving zijn de deelnemers ook vrij om zich even terug te trekken en tot zichzelf te komen. Een mooie wandeling langs de boerderij of even relaxen in de tuin. Zelfstandig, of met een begeleider, de keus is aan de deelnemer. Er is in ieder geval altijd iemand beschikbaar dankzij de 24 uurs begeleiding bij Hoeve Braamhorst.

24 Uurs zorg

Begeleid wonen met 24 uurs zorg betekent ook echte 24 uurs zorg. Op ieder moment staan onze geweldige werknemers klaar om de bewoners van dienst te zijn. Voor mensen met NAH of GGZ-problematiek zijn er vaak struikelblokken als het aankomt op begeleiding en zorg. Onze werknemers zijn goed getraind en zullen er alles aan doen om de bewoners en deelnemers zo goed mogelijk te helpen. Geen een vraag is te veel, en we staan met 24 uurs zorg altijd paraat. Hoeve Braamhorst is er voor mensen met NAH of GGZ-problematiek die op zoek zijn naar een optie om begeleid te wonen met 24 uurs zorg in Limburg. Neem contact met ons op, of kom gewoon eens langs voor een warm bakje koffie. We kijken samen naar wat er mogelijk is. Neem ook eens een kijke naar onze therapiehonden.

Wilt u ook begeleid wonen met 24 uurs zorg?

Neem dan contact met ons op en we bekijken graag samen naar de mogelijkheden.

Aanmelden Werken bij / met Hoeve Braamhorst

Aanmeldformulier Werken bij